Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Корови, вирощені на пасовищі
- Чистий протеїн без запаху
- Кошерна яловича шкура
- Харчова добавка з желатину
- Не містить глютен
- Не містить глутамат натрію
- Не містить ГМО
- Кошерний продукт
- Для звичайних та дієтичних страв
Желатин - це очищений білок, отриманий шляхом селективного гідролізу колагену зі шкіри, сполучної тканини та кісток тварин. Great Lakes Gelatin забезпечує вас найкращим чистим та їстівним желатином без запаху. Доступні тип А (свинячий) та B (коров'ячий або кістковий). Продукт є особливим сортом желатину, який відповідає специфікаціям США. Фармакопея, підконтрольна національному формуляру. Усі сорти желатину виготовлені в жорстких санітарних умовах.
Колагеновий білок
Желатин - це відмінне джерело протеїнів, яке не може бути отримане з копит, рогів і частин хребетних тварин, що не містять колагену. Немає рослинних джерел желатину.
Рекомендації щодо застосування
Добова доза препарату, що рекомендується, становить дві чайні ложки. Приймайте одну столову ложку до або під час сніданку і до або під час вечері. Щоб придушити голод, беріть желатин до їжі.
Метод 1
Рідини кімнатної температури: Додайте одну чайну ложку продукту в склянку улюбленого соку або будь-якого іншого напою. Перемішайте протягом однієї хвилини до розчинення та випийте.
Метод 2
Гарячі рідини: додайте одну столову ложку холодну воду, через 1 хвилину додайте гарячу рідину і перемішуйте до розчинення.
Метод 3
Холодні або гарячі мюслі: додайте одну столову ложку в миску з гарячими або холодними мюслі і ретельно розмішайте.
Одна чайна ложка продукту желатинує приблизно півлітра рідини.
Інші інгредієнти: Желатин.
Попередження: Не зберігати у холодильнику.
Додаткові факти | ||
Розмір порції: 12 г (близько 1 ст. л.) | ||
Порцій у контейнері: близько 38 | ||
Кількість на порцію | %Денна вартість* | |
Калорії | 43 | |
натрій | 12 мг | 1% |
білка | 11 г | |
Желатин | 12 г | † |
* Відсоток денної норми засновані на дієті в 2000 калорій. † Добова доза не визначена |
Загальний аналіз | |
білка | 88-92% |
Цвітіння | 225 г |
В'язкість м.п. | 34-40 |
pH | 4.1-5.5 |
вологість | <12% |
ясен | <2% |
натрій | 100 мг/100 г |
вуглеводи | 0% |
Жир | 0% |
Важкі метали | <0,005% |
Тест на бактерію | USP/NF |
Калорії на унцію | 103,0 |
Жодних добавок чи консервантів |
Максимальний вміст амінокислот | ||
(%) | (мг) | |
аланін | 11,0 | +1210 |
Аргінін | 9,3 | +1023 |
Аспарагінова кислота | 6,7 | 737 |
цистин | 0,1 | 11 |
Глютамінова кислота | 11,4 | 1254 |
Гліцин | 29,0 | 3190 |
Гістідін | 1,0 | 110 |
гідроксипролін | 14,5 | 1595 |
Гідроксилізін | 1.2 | 132 |
ізолейцин | 1,8 | 198 |
лейцин | 3,4 | 374 |
лізин | 4,6 | 506 |
метіонін | 1,0 | 110 |
Фенілаланін | 2,6 | 286 |
Proline | +17,6 | 1936 |
серін | 3,8 | 418 |
Треонін | 2,2 | 242 |
Thryptophane | 0. 0 | 0 |
Тирозін | 1,0 | 110 |
валін | 3,3 | 363 |